Word vriend van de cross!

Nederland heeft er in het veldritseizoen 2022-2023 een nieuwe Nederlandse wereldbeker bij: de Grote Prijs Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Beekse Bergen vormt op 13 november 2022 het decor van een titanenstrijd tussen de beste veldrijders van de wereld. De Beekse Bergen was drie keer – in 1973, 1993 en 2013 – gastheer van het Nederlands Kampioenschap.

Graag nodigen wij jou ook uit om ook vriend van de cross te worden! Samen met bekenden beleven we de cross maximaal met VIP plaatsen dicht op het parcours. Je beleeft de cross in Afrikaanse sferen. Het gaat dus een unieke ervaring worden. Dus word nu vriend van de cross! 

 

Direct aanmelden

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.  Meer vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Max Mol; 06-51130772

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Ik word vriend van de cross met pakket(Vereist)

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Partner worden

Op zoek naar exposure voor uw merk? U kunt partner worden van de wereldbeker. Neem daarvoor contact op met Max Mol via m.mol@libema.nl of Bobbie Traksel via b.traksel@libemaprofcycling.nl. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden voor u en uw organisatie te bekijken. 

Arrangementen

De wereldbeker Grote Prijs Beekse Bergen biedt u een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen. Optimale gastvrijheid gecombineerd met spectaculaire topsport in een unieke omgeving. De luxe hospitality ruimte is direct gelegen aan het parcours van waaruit de wedstrijden rechtstreeks kunnen worden gevolgd. Het VIP-programma vindt plaats op zondag 13 november.

Met dank aan onze partners

Ook u kunt nu instappen! Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden voor u en uw organisatie te bekijken.  Neem daarvoor contact op met Max Mol via m.mol@libema.nl of Bobbie Traksel via b.traksel@libemaprofcycling.nl.