Partners

De wereldbeker Grote Prijs Beekse Bergen biedt u een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen maar ook om zichtbaarheid te genereren voor uw merk onder de fans en de internationale media. 

Partner worden

Op zoek naar exposure voor uw merk? U kunt partner worden van de wereldbeker. Neem daarvoor contact op met Max Mol via m.mol@libema.nl of Bobbie Traksel via b.traksel@libemaprofcycling.nl. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden voor u en uw organisatie te bekijken. 

Arrangementen

De wereldbeker Grote Prijs Beekse Bergen biedt u een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen. Optimale gastvrijheid gecombineerd met spectaculaire topsport in een unieke omgeving. De luxe hospitality ruimte is direct gelegen aan het parcours van waaruit de wedstrijden rechtstreeks kunnen worden gevolgd. Het VIP-programma vindt plaats op zondag 13 november.

Met dank aan onze partners

Ook u kunt nu instappen! Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden voor u en uw organisatie te bekijken.  Neem daarvoor contact op met Max Mol via m.mol@libema.nl of Bobbie Traksel via b.traksel@libemaprofcycling.nl.