VEELGESTELDE VRAGEN

In aanvang van het evenement

Tickets kunnen zowel in aanloop naar het event als op de dag van het event voordeliger online worden aangekocht. Op de dag van het evenement geven we bezoekers ook nog de kans om tickets aan het loket (offline) aan te kopen. de meerkosten bedragen €2,50 per ticket. Let wel, de tickets die je online aankoopt genieten een voordeeltarief. Het inwisselen of annuleren van een ticket is niet mogelijk.

Op het terrein is het alleen mogelijk om met pin te betalen. 

Het annuleren van tickets is helaas niet mogelijk. 

Je hoeft jouw ticket niet noodzakelijk af te drukken. Help het milieu een handje en toon je ticket via je smartphone. We vragen om bij de ingang van de site de helderheid van jouw smartphone maximaal te zetten om het scannen ter vergemakkelijken.

Tickets die je besteld via onze online kassa vind je terug in je mail. 

Nee dat is niet mogelijk. Maar we hebben wel een alternatief in de buurt voor je. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Tijdens het event

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen door bezoekers. Ben je deelnemer? Bekijk dan de technische gids. 

Yes! Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene tot de publiekszones.  Je hoeft voor de kinderen dus geen publieksticket te kopen, maar je moet wel even je leeftijd laten zien bij de kassa. Vervolgens krijg je een polsbandje.
Je kunt fiets parkeren in de bestaande fietsenstalling voor de hoofdentree van Speelland. Let op dit is geen bewaakte fietsenstalling.
Parkeren kan op vertoon van uw publieksticket, houd deze bij de hand bij het in- en uitrijden
Navigatie-adres: Beekse Bergen1, 5081 NJ Hilvarenbeek
Route: Via de A58/E312 volgt u de Tilburgseweg in Hilvarenbeek. Neem afrit Beekse Bergen en volg de borden van het evenement naar de parking publiek
Volg te allen tijde de borden en aanwijzingen van onze crewleden.

Samen zorgen we voor minder plastic afval. Daarom ontvangt iedere  toeschouwer bij de ingang een recycle token (muntje). Die is in te leveren bij elke bar, hiervoor krijg je een drinkbeker.

Bij inlevering van je oude drinkbeker krijg je gewoon een nieuwe drinkbeker zonder extra betaling.
Als je je beker kwijt bent of weggooit dan betaal je €1.50 voor een nieuwe token of je nieuwe beker.

Na je laatste drankje vragen wij je de bekers in de bekerbakken te deponeren of in te leveren bij een van de de barren.

Zo zorgen we samen voor minder plastic afval en een goede recycling van de de plastic bekers.

Het terrein is “gelijkvloers” en er zijn miva-toiletten aanwezig. Echter blijft het een outdoor terrein met voornamelijk grasvlakten. Houdt hier rekening mee indien je als mindervalide het terrein betreedt.

Het terrein opent om 8.30 voor publiek.

Het terrein sluit om 17.30 voor publiek.

Het is op het evenementen terrein van Beekse Bergen tijdens de Wereldbeker Veldrijden toegestaan om (huis)dieren mee te nemen, wel dienen ze te allen tijden aangelijnd te zijn en dienen uitwerpselen opgeruimd te worden en in afgesloten zakjes in de kliko gedeponeerd te worden. In verband met hygiëne van alle bezoekers wordt hierop toegezien en kan men verwijderd worden van het terrein indien hieraan niet gehouden wordt. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met profcycling@libema.nl