Junioren in voorprogramma UCI Wereldbeker Veldrijden GP Beekse Bergen

De organisatie van de UCI Wereldbeker Veldrijden GP Beekse Bergen op 13 november heeft twee wedstrijden toegevoegd aan het programma. Junioren en Junior-vrouwen kunnen zich op korte termijn inschrijven voor hun internationale UCI wedstrijd over het parcours van de UCI Wereldbeker.

“Het toevoegen van de junioren-categorieën past ook bij de ambities van de organisator Libéma Profcycling om niet alleen wedstrijden te organiseren voor de wereldtop, maar juist ook evenementen te organiseren waar de toppers van toekomst kunnen werken aan hun eigen carrière. Hopelijk zien wij deze junioren over een paar jaar terug tijdens een van onze mondiale elite-wedstrijden” Aldus Rens Kamphuis namens de organisatie.

Grote Prijs Beekse Bergen in Hilvarenbeek is nieuw op de kalender in het veldritseizoen 2022-2023. Beekse Bergen vormt op 13 november 2022 het decor van een titanenstrijd tussen de beste veldrijders van de wereld. De Beekse Bergen was drie keer – in 1973, 1993 en 2013 – gastheer van het Nederlands Kampioenschap.

Meer informatie over het programma is te vinden op gpbeeksebergen.nl inschrijven kan via knwu.nl

Fotograaf: Peter van Rooij